تور سنندج، دریاچه زریوار و اورامانات

از 12 خرداد 1394 تخت سلیمان
گروه تورهای تابان
 

طبیعت گردی

 

تاریخی

 

زیارتی


جاذبه ها:   پارك تفریحی آبیدر، حمام خان، خانه كرد، عمارت خسرو آباد، دریاچه زریوار، منطقه اورامان، بازارچه مرزی مریوان
     
نوع فعالیت:   پیاده روی سبک

بزرگسال: 517000 تومان  

بدون ناهار: 465000 تومان        

کودک 2 تا 6 سال (با جا در وسیله نقلیه + با پذیرایی + بدون اقامت) 347000 تومان
   
کودک 2 تا 6 سال (با جا در وسیله نقلیه + بدون پذیرایی + بدون اقامت) 150000 تومان
   
خردسال زیر 2 سال (بدون خدمات) 10000 تومان

روز اول
شب هنگام با اتوبوس سفرمان را به سوی سنندج آغاز میکنیم

روز دوم
صبح پس از ورود به سنندج برای بازدید از پارک آبیدر، مسجد جامع، خانه کرد و حمام خان میرویم
در ادامه مسیرمان راهی شهر مریوان میشویم و در هتل رو به دریاچه زریوار مستقر میشویم
عصر قدم زنان رهسپار بازدید از دریاچه زریوار میشویم

روز سوم
صبح زود به سمت اورامانات میرویم و از این منطقه بازدید میکنیم
عصر برای گشت و خرید سوغاتی به بازارچه مرزی مریوان میرویم

روز چهارم
صبح پس از صرف صبحانه، اتاقها را تحویل داده و دوباره به سمت سنندج راهی میشویم
اینبار به دیدن عمارت خسرو آباد رفته و پس از صرف ناهار به سمت تهران حرکت میکنیم تا بامداد روز بعد به تهران برسیم

برنامه‌های اعلام شده با توجه به شرایط آب و هوایی و سایر عوامل محیطی یا فنی قابل جابجایی است
سنندج به لحاظ موقعیت جغرافیایی و فعالیت‌های شهرسازی عصر صفوی و قاجار، از بافت شهری سنتی با ارزشی برخوردار است که بناهای مسکونی و عام‌المنفعه متعددی مانند حمام، مساجد و بازار در آن باقی‌مانده‌است؛ شهر سنندج را به علت واقع شدن در دامنهٔ کوه، در قدیم سنه می‌خواندند و چون قلعه آن از لحاظ نظامی اهمیت زیادی داشته، آن را سنه‌دژ (قلعه‌ای در پای کوه) می‌نامیدند که کم‌کم به سنندج بدل شد. ژاک دمورگان که در اواخر سلطنت ناصرالدین‌شاه به ایران آمده، همه جا از این شهر با نام سنه یاد کرده‌است. از پیدایش و بنای شهر سنندج زمان زیادی نمی‌گذرد. در سال ۱۰۴۶هجری قمری سلیمان خان اردلان به انگیزه نظامی و ایجاد مرکزیت سیاسی برای حکومت، هسته اولیه سنندج را برروی تپه‌ای در کنار روستای «سینه» بنا نهاد. این شهر تا سال ۱۳۴۰ دارای حالتی از شهرنشینی ایستا و طبیعی بوده‌است؛ ولی از این دوره به بعد شهر از حالت ایستایی شهرنشینی خارج شده و وارد مرحله شهرنشینی سریع می‌شود.
دولت صفوی توجه خاصی به شهر سنندج به عنوان مرکز ایالت کردستان اردلان داشت همین مسئله موجب شد که زمینه حضور هنرمندان و معمارانی برجسته از اصفهان به این شهر فراهم گردد و در نتهٔجهٔ معماری سبک اصفهانی که با اقلیم سنندج هم همخوانی و انطباق داشت به طور چشمگیری در این شهر گسترش یافت و عمارات با شکوهی از جمله کهن دژ و ساختمان‌های داخل آن و بازار سنندج با پلانی مستطیل شکل که کاملاً تحت تأثیر معماری بازار پیرامون میدان نقش جهان اصفهان بود ساخته شد، یکی از زیباترین چهار باغ‌هایی که در ایران پس از چهار باغ اصفهان ساخته شد، چهار باغ سنندج در شمال بازار بود، این چهار باغ در دوره قاجار به محله مسکونی چهار باغ تبدیل شد البته تأثیر سبک معماری اصفهان در دوره زندیه و قاجاریه هم تداوم یافت و چهار باغ و عمارت خسرو اباد که یکی از چهار باغ‌های زیبای ایران است در جنوب غرب سنندج ساخته شد که اکنون عمارت خسرو اباد و بخشی از چهار باغ آن باقی‌مانده‌است.
استان کردستان از طبیعتی زیبا برخوردار است و جنگل بخشی از زیبایی‌های استان را شکل بخشیده است. جنگل‌های استان در اطراف شهرهای بانه و مریوان واقع شده و بعد از جنگل‌های شمال کشور در درجهٔ دوم اهمیت قرار دارد. معروف‌ترین درختان جنگلی این جنگل‌ها بلوط، گلابی، زبان گنجشک (ون)، گردو، سیب وحشی، پسته وحشی، زالزالک، آلبالو جنگلی، بادام تلخ، افرا و درخت‌هایی مانند گز و بید وحشی در کنار رودخانه‌است. از جاذبه‌های طبیعی می‌توان جنگل‌های اطراف سنندج که مساحت آن حدود ۷۸٬۰۰۰ هکتار است و در جنوب سنندج واقع شده‌اند، پارک جنگلی آبیدر، پارک ملت نام برد.
فاصله شهر سنندج تا تهران ۵۱۲ کیلومتر می‌باشد همچنین از طریق مریوان ۱۴۰ کیلومتر با خط مرزی نیز فاصله دارد. البته بانه نیز شهری مرزی‌است که با کشور عراق خط مرزی دارد.